01. Da biste bili u mogućnosti da obavite kupovinu guma, potrebno je otvoriti nalog preko web prodavnice AC Stanković (slika. 01) i pri tom ispuniti sva zadata polja. Nakon što uspešno popunite sva polja potrebna za registraciju pritisnite dugme REGISTRUJ SE.

02. Nakon registracije možete pristupiti svom nalogu uz pomoć e-mail adrese i šifre koju ste zadali prilikom registracije (slika .02)

03. Preko Vašeg kontrolnog panela možete menjati lične podatke i imati uvid u kupovine koje ste obavili, kao i potvrdu o prijemu poručene robe (slika .03)

04. Kupovinu guma koje ste prethodno odabralli u našoj onlajn prodavnici i proveru njihove ukupne cenovne vrednosti izvršavate klikom na korpu.Ukoliko je sve ono što ste želeli sadržano u korpi, kliknite na dugme PORUČI ROBU (slika .04)

05. Naredni korak je biranje načina plaćanja poručene robe i odabir željene adrese na koju želite da Vam se proizvodi isporuče. Kada ispunite sve podatke kliknite na dugme PORUČI ROBU (slika .05) i automatski Vam se prosleđuje uplatnica na e-mail adresu ili putem SMS poruke koju možete uplatiti u bilo kojoj banci ili pošti. Nakon što uplata bude evidentirana robu Vam šaljemo besplatno putem "Post exspres-a" na bilo koju adresu na teritoriji Srbije.

06. Ukoliko se desi da zaboravite na pristupne podatke koji su vam potrebni prilikom ulaska na nalog onlajn prodavnice "AC Stanković" kliknite na polje Zaboravljena šifra koje se nalazi u korisničkom panelu i upišite e-mail adresu koju ste koristili prilikom registracije i stići će Vam poruka sa obnovljenom šifrom za pristup.
All rights reserved (c) Auto centar Stanković 2015